replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年1月18日星期一

PIMP Trip the Light Fantastic

Ik ben terug naar de NuMusic dansavond vanavond weer, dus het is tijd voor de LED's weer te schijnen.
Ik heb gezegd het merk SeaHope vóór (en ik heb een overzichtspagina voor het merk gekoppeld aan de bovenkant rechts kreeg), en dit is een deel van hun PIMP lijn van horloges. De PIMP horloges worden uitgebracht in beperkte hoeveelheden samenvoegen jaren '70 stijl met moderne concepten, en hebben een motto van "Trends zijn prima, maar het zijn unieke is beter!". Nog beperkter nummers werden uitgebracht buiten Japan, en werden exclusief gedistribueerd door Tokyoflash.
Dit horloge wordt genoemd Trip de Light Fantastic, en was de eerste PIMP horloge (uitgebracht in november 2003). Het maakt gebruik van 72 LED's in de kleuren rood, geel en groen om de tijd te laten zien - rode lichten langs de linkerflank voor de uren, en rijen van 5 LED's voor de minuten (het vullen van de bodem, met de rijen afwisselend groen, geel, en rood). Ook willekeurig knippert een aantal LED's voor een tijdje na de tijd wordt weergegeven.
Het werd oorspronkelijk verkocht voor ¥ 18.000, en wordt niet meer gemaakt. Een vergulde versie werd een jaar later uitgebracht.
Bekijk meer rolex Zwitserse en chopard mille miglia replica

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge