replica rolex

replica rolex
replica rolex

2015年7月17日星期五

The Tide High om te surfen!

Betrokkenheid van Nixon in surfen en snowboarden loopt meer dan alleen het produceren van horloges en kleding. Het bedrijf sponsort een jaarlijkse snowboarden concurrentie, samen met een jaarlijkse Surf Challenge, die op de populaire Europese stranden heeft gehouden voor de afgelopen 14 jaar.
U vindt een breed scala van Nixon sportieve horloges bij toonaangevende online retailer WorldofWatches.com tijdens hun Nixon horloge evenement, met populaire mannen en vrouwen modellen met zowel quartz en automatische beweging, digitale en analoge wijzerplaten.
De Nixon Lowdown Heren digitaal horloge is perfect voor surfers. Deze uitstekende uurwerk heeft een duurzame zwart polycarbonaat behuizing en zwarte rubberen band, ideaal voor de belichting in zout water. De digitale LCD dial heeft de tijd, dag en maand lees-outs samen met de grafische weergave van de oceaan cruciale informatie voor meer dan 200 stranden rond de wereld en het tij te vertellen vermogen.
Kenmerken omvatten waterbestendigheid tot 100 meter en een gepatenteerde vergrendeling looper gesp, die blijft vergrendeld tegen ruwe zeestromingen. Watch is 41mm breed en 14mm dik.
Gratis verzending is opgenomen op alle binnenlandse Nixon Horloge aankopen bij WorldofWatches.com.bekijk meer rolex imitatie en Gucci Tornabuoni Collection

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge